Canon EF-M 15-45 mm
F/3.5-6.3 IS STM

Opdrachten: Zoenen in AmsterdamDagje SpelderholtBergsportPortret van een bandParapente

Voor het Parapente-opdracht heeft Estelle gebruik gemaakt van de allround EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM lens. Deze kleine en veelzijdige lens is geschikt voor het maken van foto’s en video’s. Van portretten en landschappen tot snelle actie. Lees meer over het Canon lensassortiment voor de EOS M5 of de andere Canon systeemcamera’s.

Verkooppunt zoeken

Canon EF 50 mm
F/1.8 STM

Opdrachten: Dansen met rook en vuurPortretRoadtrip

Deze lens heeft als bijnaam ‘plastic fantastic’ vanwege zijn lage gewicht, zeer hoge beeldkwaliteit en zeer aantrekkelijke prijs. De 50 mm F/1.8 lens wordt veel gebruikt om portretten te maken. De lens heeft een hoge lichtgevoeligheid (presteert goed bij weinig licht) en geeft je de mogelijkheid om kleine scherptediepte in je foto te geven zodat je onderwerp scherp in beeld staat met een vage achtergrond. Maar de 50 mm F/1.8 STM lens kan ook zeer goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld straatfotografie. Kijk hier voor meer informatie over de 50 mm F/1.8 mm STM lens.

Verkooppunt zoeken

Canon EF 24-105 mm
F/4 L IS II USM

Opdrachten: NaaktVrolijke dierenfotoMotorcrossFashionPortretRoadtrip

Deze veelzijdige lichtgewicht zoomlens met geavanceerde beeldstabilisatie is geschikt voor portretten, landschappen en om mee op reis te nemen. Met deze lens kun je met zekerheid fotograferen in omstandigheden met minder licht dankzij de 4-stops Image Stabilizer. Kijk hier voor meer gedetailleerde informatie over de EF 24-105 mm F/4 L IS II USM lens.

Verkooppunt zoeken

Canon EF 70-200 mm
F/2.8 L IS II USM

Opdrachten: Motorcross

De 70-200 mm F/2.8 L IS II USM lens is voor deze opdracht gekozen om zowel van veraf (op veilige afstand) als van dichterbij scherpe foto’s van de snel bewegende motorcrossers te kunnen maken. Deze hoogwaardige lens uit de Canon L-serie heeft een constant diafragma van F/2.8 en beschikt over een 4-stops Image Stabilizer. Daarnaast is de lens robuust gebouwd en is water- en stofbestendig. Wel zo handig bij een dergelijke opdracht. Kijk hier voor meer gedetailleerde informatie over de EF 70-200 mm F/2.8 L IS II USM.

Verkooppunt zoeken

Canon EF 16-35 mm
F/4 L IS USM

Opdrachten: Landschap

Deze ultragroothoek zoomlens wordt door veel landschap- architectuur- en jouralistieke fotografen gebruikt. De lens is compact en licht van gewicht en levert een uitmuntende beeldkwaliteit, ook bij weinig licht. En omdat (landschaps)fotografen onder alle omstandigheden het mooiste beeld moeten kunnen maken, is deze lens bestand tegen stof en vocht. Kijk hier voor meer gedetailleerde informatie over de EF 16-35 mm F/4 L IS USM lens.

Verkooppunt zoeken

Canon EF 24-70 mm
F/2.8 L II USM

Opdrachten: Trouwfoto

Voor de trouwfoto is gebruikt gemaakt van de EF 24-70 mm F/2.8 L II USM lens. Deze professionele zoomlens met een constante grootste opening van f/2.8, wordt door veel trouwfotografen, maar ook door fotojournalisten, landschaps- en portretfotografen gebruikt. Dankzij de optische scherpte en omdat de lens in bijna elke omgeving te gebruiken is staat deze lens onder de fotografen bekend als de standaard zoomlens. En omdat fotografen onder alle omstandigheden het mooiste beeld moeten kunnen maken, is deze lens bestand tegen stof en vocht. Kijk hier voor meer gedetailleerde informatie over de EF 24-70 mm F/2.8 II USM lens.

Verkooppunt zoeken

Canon EF-M 55-200 mm
f/4.5-6.3 IS STM

Opdrachten: Marine drieluik

Voor het ‘Marine drieluik’ hebben de deelnemers verder gebruikt gemaakt van de EF-M 55-200 mm f/4.5-6.3 IS STM zoomlens. Afhankelijk van de afstand tot het onderwerp en het onderwerp zelf, is gebruikt gemaakt van de kleine en veelzijdige 15-45 mm lens of de 55-200 mm lens. Lees meer over het Canon lensassortiment voor de EOS M5 of de andere Canon systeemcamera’s.

Verkooppunt zoeken

Canon EF-M 22 mm
f/2 STM

Opdrachten: Parapente

Een ideale lens voor verbluffende landschappen en alledaagse reportages. Lees meer over het Canon lensassortiment voor de EOS M5 of de andere Canon systeemcamera’s.

Verkooppunt zoeken

Camera's

Een overzicht van de gebruikte camera's.

Canon EOS M5

Meer informatie

Canon EOS 5D Mark IV

Meer informatie

PowerShot G7X Mark II

Meer informatie